upload music to get code

31 Ocak 2008 Perşembe

Yaşanmamış Küçük Mutluluklar

YAŞANMAMIŞ KÜÇÜK MUTLULUKLAR

Düşündüm mü geçip giden yılları hiç, arkana baktın mı neler bıraktın, geçmişinle şu anki nefes aldığın yaşamı kıyasladın mı hiç , yapmadın mı bunları , eğer yapmaydıysan bilki mükemmel bir hayatın var. Ama her geçen gün arkana bakıp geçmişinden yaptığın veya yapmadığın şeylerden pişmanlık hissi duyuyorsan , bilki yaşamadığın , yaşamak istediğin bir çok şey vardır .

Sen hiç müthiş bir gecenin ardından, büyük bir evde kocaman bir yatakta .pencerenden içeri sızan güneşte sevdiğini seyrettin mi ?
sen hiç işten eve gelirken hayatını adadığın insanın yüzünde bir tebessüm oluşsun diye bir çiçek aldın mı ?
sen hiç evde sevdiğinin işten gelmesini beklerken ocakta duran yemek yerine onu düşünürken yemeği yaktın mı ?
sen hiç bir yaz akşamı sahilde sevdiğinle yıldızları saydın mı ?
uçsuz bucaksız papatya kokan yeşilliklerde tüm dertleri sıkıntıları kimin ne düşündüğünü umursamadan elinde sevgilinin eli , koştun mu mutluluğa ?
sen hiç şemsiyeni arabaya bırakıp yaz yağmuru altında ıslandın mı, sevgilinle saçları arasından yanaklarına süzülen yağmur damlacıklarını seyrettin mi ?
sen hiç karanlık bir gecede kimsenin olmadığı bir sokakta sokak lambaları altında yürüdün mü, sönük bir lamba altında gözlerini kapatıp dudakların öptün mü ?

Bunların hangisini yaptın ? hiç mi ! hiç birini mi yapmadın ! o zaman ya sen hayal kurmayı bilmiyorsun yada hiç aşık olmamışın.

Şimdi beni anladın mı canım arkadaşım, ne demek istediğimi neler istediğimi ,neyi yaşamak istediğimi ,bu düşüncelerin , bu anlatmak istediğimin dini ,dili, ırkı ,cinsiyeti yok
Ve bunları yaşamadan saçlara aklar düşmeye başlamışsa ve yapmamam için bir çok engel varsa. Ve en kötüsü de bunları yaşayacak birini tanımıyorsan sen veya ben veya biz veya onlar.sadece bu dünyada boş yere nefes alıyoruz…


Fatih_han545@hotmail.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben yaptım bunların çogunu kanka :) iyı bişey dımı bılıosun duyguzusum anlamam ben pek hehe